Uitnodiging en aanmelding voor Nieuwjaarsreceptie COM Noord

Het bestuur van COM Noord wenst u een gezond en voorspoedig 2019 toe! Graag verwelkomen wij u tijdens onze Nieuwjaarsreceptie, die wordt gehouden op zondagmiddag 13 januari a.s. in het Dorpshuis in De Wilp. Onze nieuwjaarsreceptie duurt van 15.00 tot 18.00 uur.

Voor de inwendige mens zal in de vorm van een stamppot buffet gezorgd worden en u ontvangt muntjes voor 2 consumpties per persoon. Extra muntjes zijn verkrijgbaar à € 2,00 per muntje.

Vriendelijk verzoek: vanwege de noodzakelijke planning van deze middag is aanmelding van deelname op korte termijn, uiterlijk 6 januari a.s. noodzakelijk. U kunt zich aanmelden, het liefst per ommegaande, bij penningmeester@comnoord.nl. De uitnodiging geldt voor u en uw echtgenote/partner. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Wij rekenen op uw aanmelding en hopen op 13 januari in De Wilp met u het nieuwe (activiteiten-) jaar van COM Noord in te mogen luiden!

Namens uw bestuur COM Noord!