Het eerste bod van € 450,00 was van Peter de Valk
Nieuw bod van € 600,00 van Richard Janssen – 16 november 2019

Van deze zeer aparte Mariniers Bijzettafel heeft oud-marinier Martin Niezen van COM Noord twee stuks vervaardigd. De tweede tafel mag en gaat worden geveild. De opbrengst van de veiling is voor 2/3 deel bestemd voor de Stichting Sociaal Fonds COM, en 1/3 deel voor Lief & Leed afd. COM Noord.

De Mariniers Bijzettafel is een prachtig ontwerp van Martin Niezen en uitgevoerd in vol notenhout. De tafel is ruim 65 cm in doorsnee. In het blad van de tafel is heel kunstig het Korpslogo gefreesd.

Maar . . . we hopen op veel en veel meer. Het is de absoluut enige kans om een unieke originele Mariniers Bijzettafel te bemachtigen. De tafel is een must voor elke oud- en actief dienende Marinier en voor een ieder die zich, op welke wijze dan ook, verbonden voelt met ons Korps.

Breng uw bod uit per e-mail: penningmeester@comnoord.nl
Wij vermelden op al onze sociaal mediamogelijkheden de stand van de dag. U kunt uw biedingen doen tot Koningsdag 27 april 2020, klokslag 24.00 uur. De gelukkige winnende bieder op de unieke Mariniers Bijzettafel nodigen wij uit om op de jaarlijkse Reünie omgeven

door Sport en Spel (COM Sportdag) in juni 2020 in de VBHKAZ te Doorn, om de Mariniers bijzettafel in ontvangst te nemen.